Ny artikel från forskargruppen publicerad!

maja1

Maja Molin har fått sin artikel publicerad i Journal of Eating Disorders

Idag publiceras artikeln ”Case management at an outpatient unit for severe and enduring eating disorder patients at Stockholm Centre for Eating Disorders– a study protocol” som är skriven av Maja Molin, Yvonne von Hausswolff-Juhlin, Claes Norring, Lars Hagberg och Sanna A Gustafsson. Artikeln publicerades i Journal of Eating Disorders och är en sammanfattning av de studier som pågår på Eira-mottagningen samt planerade studier där data kommer att börja samlas in inom det kommande året.

Långtidssjuka patienter med ätstörningar är en grupp som det forskas väldigt lite om och det känns viktigt för oss att skriva ett study protocol för att belysa att forskning pågår och att det kommer komma mer forskning om just den här patientgruppen, från oss på Eira-mottagningen på Stockholms centrum för ätstörningar. Den forskning som kommer inom området från oss är främst från de fyra artiklar Maja Molin (doktorand och projektledare för Eira) kommer att skriva i sin avhandling, men även andra artiklar inom området kommer att publiceras. Håll utkik! Och fram tills dess, välkomna ta del av en rykande färsk artikel om kommande studier om SEED-patienter!

Här hittar ni artikeln >

Taggad , , ,

En tanke på “Ny artikel från forskargruppen publicerad!

  1. […] Ny artikel från forskargruppen publicerad! > […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: