Anslagstavlan – Ett nytt forum för närstående

Banner Anslagstavla

För drygt en månad sedan lanserade Frisk & Fri en webbenkät för att kartlägga närståendes behov av stöd. Responsen blev större än väntat med hela 655 personer som svarade på enkäten. I många av svaren berättar flera att det finns ett stort behov av att träffa andra närstående för att känna sig mindre ensamma, men också för att kunna utbyta erfarenheter med varandra.

Frisk & Fri lanserar därför idag anslagstavlan som är ett forum där närstående har möjlighet att ta del av andra närståendes berättelser samt att dela med sig av sina egna. Vad är de bästa tipsen för att orka? Vilka goda exempel på bemötande finns det runt om i landet? Hur bemöter man någon med en ätstörning?

Ni hittar anslagstavlan här >

Märkt ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: