SEDS vårmöte startar idag med tema ”känslor i fokus”

Känslor

Idag startar SEDS vårmöte som pågår under två fullspäckade dagar på Ingenjörshuset, City Conference Centre i Stockholm. SEDS står för Swedish Eating Disorder Society och är en intresseförening för personer som är professionellt verksamma inom ätstörningsområdet. Föreningen startade redan 1993 under namnet Svenska Anorexi och Bulimi Sällskapet (SABS) men ändrade sitt namn förra året.

Årets konferens går under temat känslor i fokus och bjuder på flera intressanta föreläsningar om hur vi inom vården arbetar med känslor och hur olika terapeutiska inriktningar skiljer sig åt i arbetet kring känslor. Läs mer om SEDS och konferensen på deras hemsida >

Märkt ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: