Omvårdnad och heldygnsvård


Igår föreläste Maja Molin i Göteborg på högskoleutbildningen ”Bakgrund och behandling av ätstörningar” (7,5 hp). Utbildningen riktar sig i första hand till personal som möter patienter med ätstörningar i sitt arbete. Läs mer om utbildningen här >

Maja föreläser om omvårdnad och heldygnsvård vid ätstörningar och tycker att det är ett viktigt ämne att prata om:

-Jag har haft förmånen att genom SUSÄTS-projektet intervjua 80 kvinnor som behandlats för ätstörning. Det känns jätteviktigt att förmedla deras (och patienter på Eira)erfarenheter till alla deltagare i utbildningen. Eftersom Eira-mottagningen är ett nytt sätt att arbeta lyfter jag även fram långtidssjuka ätstörningspatienter och berättar om hur vi jobbar med dem här på kliniken.

Taggad ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: