Stöd från Värkstadsstiftelsen till forskningsprojektet om självvald inläggning

Minolta DSC

Amanda Luciani-Wickens

Värkstadsstiftelsen leds av professor Gunilla Brattberg och arbetar med vad de själva kallar för ”efterbyggande” vård, i syfte att ge personer med långvarig smärtproblematik eller psykiska och psykosomatiska besvär verktyg att leva ett värdigt liv trots kvarstående sjukdomssymptom. Stiftelsen delar varje år ut ekonomiskt stöd till ett forskningsprojekt som i linje med detta kan leda till ökad livskvalitetet för personer med långvarig sjukdom. I år har Värkstadsstiftelsen beslutat att tilldela SCÄ:s forskningsprojekt om självvald inläggning 20 000 kronor i projektstöd. Vi är mycket tacksamma för detta och hoppas under 2016 kunna rapportera mer från projektet!

Märkt , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: