Academy for Eating Disorders (AED)

aed

Academy for Eating Disorders (AED) är en världsomspännande organisation som länge varit ledande i att globalt sprida kunskap, forskning och behandlingsrekommendationer om ätstörningar. Genom sin hemsida, Twitter och Facebook informerar AED om det senaste inom forskning och utveckling till forskare och behandlare inom ätstörningsområdet från hela världen. AED arbetar även förbyggande och utbildar allmänheten om ätstörningar, också via sin hemsida.

Läs gärna mer om AED på deras hemsida och följ dem i sociala medier för att ta del av det senaste:

Facebook: facebook.com/AcademyforEatingDisorders
Twitter: twitter.com/aedweb
YouTube: youtube.com/channel/UCJdjVELGnfTYYCX5bCZ920A

Varje år anordnar även AED den stora internationella konferensen om ätstörningar, International Conference on Eating Disorders (ICED), som besöks av världsledande forskare och kliniker inom området. På konferensen presenteras och diskuteras det senaste inom ätstörningar och forskning och även media bjuds in för att närvara på ICED. Nästa konferens äger rum i San Francisco i maj 2016.

Läs mer om ICED  här! 

Märkt ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: